Qualimoments – Qualimoments ApS

Vil du gerne nyde din ferie, undgå ubehagelige overraskelser og få de bedste mad- og turistoplevelser? Så er Qualimoments din nye rejsepartner!

Det er tidskrævende, uoverskueligt og ofte misvisende at læse brugeranmeldelser hver gang vi surfer på nettet for at finde en god restaurant, café eller seværdighed! Især når vi besøger en by for første gang!

Qualimoments har løsningen!

Qualimoments er en app, som henter ratings fra flere forskellige rejsesites og kombinerer dem med ekspert ratings, for at guide dig til de bedst ratede restauranter, caféer og seværdigheder nemt enkelt og hurtigt, uanset hvor i verden du befinder dig.

Qualimoments sparer dig for:
√ Tid med planlægning
Du behøver ikke at læse en hulens masse anmeldelser for at planlægge dit kommende restaurant eller café besøg. Qualimoments guider dig til de allerbedste steder.
√ Ubehagelige overraskelser
Nettet er fyldt med falske anmeldelser og utroværdige kilder. Qualimoments guider dig til de mest anmelderroste steder og sparer dig for dårlige forbrugeroplevelser.
√ Uoverskuelige informationer
Qualimoments samler det hele ét sted. Med få klik finder du frem til de bedst anmeldte steder i den by du befinder dig i.

Vores venner er den mest troværdige kilde når det kommer til anbefalinger og tips om de bedste mad- og turistoplevelser.

Derfor fungerer Qualimoments også som et community for rejseglade mennesker og alle, som er passionerede omkring mad- og turistoplevelser. På Qualimoments kan du connecte med dine venner og dele dine bedste tips med dem.

På Qualimoments kan du både inspireres af vores forbrugerguide, som henter ratings fra de største rejsesites, og dine venners anmeldelser og anbefalinger, som vil fremstå på dit nyhedsfeed.

Har du idéer? Send os en mail på info@qualimoments.com