FenS – Fit & Slank

Bij Fit & Slank geloven we niet in pillen, poeders of diëten. Onze naam zegt het eigenlijk al; we kiezen voor een complete aanpak, met de focus op een eenvoudig eetpatroon – ofwel de Regel van 3 en de 7 Afspraken – én op je fitheid. Die specifieke combinatie zorgt ervoor dat je met Fit & Slank resultaten behaalt die je eerder voor onmogelijk hield. Jouw gediplomeerde voedingscoach adviseert en motiveert je op beide gebieden. Zo realiseer je niet alleen je streefgewicht, je weet ook zeker dat je mentaal én fysiek vol energie zit. Dat voel je én dat zie je!

Met de app heb je vele gezonde en eenvoudige recepten bij de hand. Duidelijk beschreven en goed geïllustreerd.

Om de Fit & Slank cursisten nog beter te ondersteunen is de FenS app ontwikkeld om tussen de wekelijkse coaching momenten jou extra te ondersteunen in het verbeteren van jouw leefstijl.

Je kunt in het dagboek eenvoudig in “de 7 Afspraken en de Regel van 3” je gedrag registreren en hoeveel je hebt gegeten. Ook registreer je hoeveel je dagelijks hebt bewogen en natuurlijk kun je je gewicht bijhouden in een grafiek.

Deze app zal jou informeren, motiveren, corrigeren en inspireren in jouw leefstijl en samen met jouw Fit & Slank coach ga jij je zeker doel bereiken.