Approape – Reea SRL

Approape este aplicația care face puntea de legătură între mediul de afaceri local și publicul local, în interesul ambelor părți. Totul se întâmplă local, de la producție, procesarea comenzilor, transport și livrare. Cumperi din comunitate, de la afaceri locale, producători și mici comercianți locali.

Avantaje:
* Sprijin pentru mediul de afaceri local – cumpărând local, sunt susținute business-urile locale, amprenta asupra mediului este mai mică, iar astfel fiecare din noi contribuie la o dezvoltare durabilă.

* Comenzile sunt livrate rapid – cumpărând de aproape, comenzile ajung mai repede. Totul se întâmplă rapid, chiar în aceeași zi – #sameday. Resursele circulă rapid, însă rămân aproape.

* La final, produsele ajung mai rapid la cumpărători, mai proaspete. Pentru că cele mai fresh produse sunt cel mai aproape.

Ce poți cumpăra?
* Alimente de bază – produse de băcănie, dar și produse proaspete de la mici producători locali
* Fructe și legume – obținute de la antreprenori locali

* Bijuterii – mici producători, artizani etc.

* Cosmetice – produse de igienă personală, unele chiar hand made

Cum comanzi?
* Procesul este simplu și intuitiv. Începi selectând unul din furnizorii listați în aplicație, în funcție de produsele pe care dorești să le achiziționezi.

* Cauți apoi produsele de care ai nevoie, având la dispoziție o sumedenie de filtre, ca totul să fie ușor și să găsești rapid tot ce ai nevoie.

* Produsele sunt adăugate rând pe rând într-un coș de cumpărături. Te poți oricând întoarce pentru a adăuga noi produse, să modifici cantități sau să elimini produsele de care nu mai ai nevoie.

* Când ai terminat cumpărăturile, selectezi opțiunile de plată și indici informațiile pentru livrare.

* Apoi nu-ți rămâne decât să aștepți. Urmează livrarea direct la tine acasă, ori la o altă adresă indicată de tine.

Asta-i tot! Simplu și rapid. Din comunitate, de approape.