Albee – Albee

Albérletről minden egy helyen!

Akár Bérlő vagy, akár kiadod a lakásod, az Albee-val minden albérletes ügyet egy felületen tudsz dokumentáltan rögzíteni és intézni.

Az Albee segít az albérlettel kapcsolatos összes teendő, számla, fotó nyilvántartásában. Dokumentálhatóvá teszi a Bérlő és Bérbeadó közötti kommunikációt, így a későbbi vitás ügyek esetén minden adat visszakereshető lesz. Ezen felül számos érdekes és hasznos funkcióval segíti a bérbeadással és az albérletben éléssel kapcsolatos teendőket.

Miért az Albee?

Az alapfunkciók használata ingyenes és az is marad.

Minden egy helyen: a lakással kapcsolatos összes infó egy helyen elérhető, nincs több elkeveredett számla, elkevert cetli.

Biztonságos és átlátható: nincs több elfelejtett csekk, rejtett költség vagy félreértett szitu, az albérlet-ügyeid így sokkal átláthatóbbak lesznek.

Nonstop elérhető: az Albee bárhol, bármikor, kényelmesen online elérhető. Használhatod mobil alkalmazással és böngészőből, laptopról vagy tabletről is.

Tölts kevesebb időt az albérlettel kapcsolatos teendőkkel: az Albee-val kevesebb lesz a személyes találkozó, időpont egyeztetés, sőt, nem kell többé egymásra várnotok.

Az Albee rengeteg hasznos tanácsot ad, hogy a lakáskiadás és az albérletben élés is kevesebb kellemetlen meglepetéssel járjon.

Az Albee-t folyamatosan fejlesztjük, néhány kényelmi szolgáltatásunk a későbbiekben díjfizetés mellett vehetsz igénybe, de az alapfunkciók továbbra is ingyenesek.

Bérbeadó vagy?
Az Albee-val a lakáskiadás kevesebb költséggel jár, hisz nincs szükség arra, hogy az ügyintézést egy külső cégre bízd. Velünk a más városban vagy külföldön élő lakástulajdonosok is egyszerűen intézhetik a lakáskiadásukat, hisz az Albee összeköt benneteket.

Lakásbérlő vagy?
Az Albee egyszerű és átlátható felülete az első albérletükbe költöző fiataloknak is ideális és könnyen kezelhető. A rendszer segíti az eligazodást a teendők között, ügyfélszolgálatunk pedig segít, ha elakadnál.

Az Albee-t saját tapasztalataink hívták életre: rá kellett jönnünk, hogy a bérbeadók és a bérlők számára folyamatos stresszt jelent az albérletes ügyek kezelése, mivel a bérleti kapcsolatban gyakoriak lehetnek a vitás kérdések és a felek sokszor kiszolgáltatottnak érzik magukat.

Mindezek miatt elhatároztuk, hogy az Albee-val jobbá akarjuk tenni a hazai albérlet piacot. Szeretnénk, ha egyenrangú kapcsolattá válna a jelenleg inkább kiszolgáltatott helyzet bérlő és bérbeadó között. Szeretnénk mindkét felet pártatlanul segíteni abban, hogy könnyebb és stresszmentesebb legyen az albérletes viszony. Szeretnénk tanácsokkal és jogilag is támogatni őket abban, hogy ne legyenek köztük félreértések, viták és kellemetlen helyzetek.
Szeretnénk biztonságosabbá, átláthatóbbá és kényelmesebbé tenni az albérletkezelést a bérbe adók és az albérletben élők számára.