Végtagmentő – Istvan Rozsos

Kinek ajánljuk a Végtagmentő applikációt?

Applikációnk elsődleges célja a krónikus sebek miatt veszélyeztetett végtagok megmentése, de egyenlő hangsúlyt fektetünk a szövődmények megelőzésére is. Éppen ezért a következő esetekben erősen ajánljuk az applikáció használatát:
– Ha Önnek fekélyes vagy más krónikus, lassan gyógyuló sebe van a lábán
– Ha Ön cukorbeteg
– Ha Önnek visszér van a lábán

Hogy működik a Végtagmentő applikáció?

Az applikáció használatát az Állapotfelmérés elvégzésével kezdheti meg, amely elvégzésekor Ön egy sor kérdésre ad választ egészségi állapotát és sebhelyét illetően. Az Állapotfelmérés elvégzését követően Ön rögtön megkapja a válaszai alapján összeállított kórlapját és diagnózisát, valamint egy általános és konkrét teendőket összesítő javaslatgyűjteményt, amelyek követésével Ön megteheti az első lépést a végtagjának megmentése felé.
Az Asszisztens indítása gombra kattintva elmentheti a diagnózisát a kezdőképernyőre, és aktiválhatja az applikáció értesítéseit, amelyek időközönként emlékeztetni fogják Önt a gyógyulását elősegítő feladatok elvégzésére, mint például a sebkötözésre és a rendszeres orvosi konzultációra.
Küldje el magának a diagnózisát e-mailben is, hogy meg tudja őrizni az összes diagnózisát, ha az Állapotfelmérést rendszeresen el szeretné végezni!

Fő funkciók:
– Állapotfelmérés
– Kórlap és diagnózis felállítás
– Kötözési, ápolási táplálkozási és gyógytorna segéd
– Gyógyeszköz ajánló
– Általános tanácsok a cukorbetegséggel való együttélésről
– Ütemezett emlékeztetők a rendszeres ápolási és egyéb fontos teendőkről

Orvoskollégáinknak

Az applikáció orvoskollégák számára biztosított felületének használatával Ön részletesen megismerheti a MEROVA módszert, amellyel lehetősége nyílik megmenteni diabéteszes és vénás keringési betegséggel rendelkező pácienseinek végtagját az amputációtól. A MEROVA Végtagmentő applikáció lépésről lépésre követhető feladatsora hatékonyan segíti Önt a pontosabb diagnózis felállításában, a tünetek kezelésében és a betegek tájékoztatásában.

Az applikáció orvosi felülete a kezdőképernyőről elérhető, és előzetes hozzáférés igényléshez kötött.

További információ
Ha szeretne többet megtudni a MEROVA módszerről, látogasson el a www.vegtagmento.hu oldalra, és kövessen minket a Facebookon: http://facebook.com/vegtagmento/.