TotalCtrl Retailers – TotalCtrl AS

TotalCtrl forhandlere er en digital lagerløsning som gjør det lettere for daglige ledere å holde kontroll over lageret slik at de ikke må bruke mer enn et par minutter på det hver gang de går over lagerstatusen. Ved å utnytte utløpsdatoen kan du se når varer går ut og bruke/selge/gi det bort før det går ut. På denne måten reduserer du også matsvinnet.

Appen kan koble seg til hvilken ethvert POS-system og kan bli brukt på en mobil enhet eller et nettbasert program. Du kan ha forskjellige brukernivåer og flere brukere innad i bedriften. Daglig leder kan til enhver tid få forskjellige rapporter basert på hva hun velger å vite mer om.

Her er en mer detaljert forklaring på appens bruk i daglige rutiner:

1. Daglig leder starter dagen med å gå gjennom lagerbeholdningen og sjekker at alt er ok til å begynne dagen.

2. Når det kommer varer fra leverandørene kan hun lett registrere dem ved å scanne strekkodene og legge til antall og utløpsdato. Den digitale lagerbeholdningen vil bli oppdatert og man kan plassere varene der de skal være.

3. Kundene kjøper produkter og betaler i kassen. Alt blir registrert og løsningen vil oppdatere den digitale lagerbeholdningen.

4. På slutten av dagen kan daglig leder sjekke hvor mye de har solgt for, hvor mye som er igjen og med denne informasjonen kan hun bestille det hun trenger.

5. Er det noe produkter som snart går ut på dato kan hun enten gi den bort til veldedighetsorganisasjoner eller legge det i en rabattert seksjon.