TotalCtrl Restaurants – TotalCtrl AS

TotalCtrl forhandlere er en digital lagerløsning som gjør det lettere for daglige ledere å holde kontroll over lageret slik at de ikke må bruke mer enn et par minutter på det hver gang de går over lagerstatusen. Ved å utnytte utløpsdatoen kan du se når varer går ut og bruke det bort før det går ut. På denne måten reduserer du også matsvinnet.

Appen kan koble seg til hvilken ethvert POS-system og kan bli brukt på en mobil enhet eller et nettbasert program. Du kan ha forskjellige brukernivåer og flere brukere innad i bedriften. Daglig leder og kokker kan til enhver tid få forskjellige rapporter basert på hva han/hun velger å vite mer om.

Her er en mer detaljert forklaring på appens bruk i daglige rutiner:

1. Før restauranten åpner kommer kokken og teamet hans for å forberede seg for dagen. De mottar bestillingen av varer som har blitt lagt inn dagen før og skanner lett inn varene og plasserer dem der de skal være. Antallet og utløpsdato blir lagt inn og den digitale lagerbeholdningen blir oppdatert.

2. Når de forbereder seg for dagen så scanner de ut de produktene de trenger for matlagingen. Den digitale lagerbeholdningen oppdaterer seg deretter.

3. På slutten av dagen går sjefskokken eller/og daglige leder over lagerbeholdningen på han/hennes mobile enhet og planlegger for neste dag.

4. Før sjefskokken og/eller daglig leder kan gå må rapportene bli gjort. All rådataene for dagen er tilgjengelig på appen og kan overføres til det programmet man ønsker å bruke.