Termini App – Haxpe UG (haftungsbeschrankt)

Termini është një platformë digjitale e cila është zhvilluar ne web dhe mobile, për lehtësim në menaxhimin e rezervimeve si dhe do të ofrojë promovim për palestrat e sportit.
Ndërsa për sportistët do të jetë lehtësim për gjetjen e palestres më të afërt në orarin e preferuar.