SIGMA ECOBP – ID&A S.r.l.

Aplicació mòbil per als ciutadans dels municipis que s’han adherit al servei de recollida de reciclatge informatitzat.
L’objectiu del sistema és optimitzar i controlar el servei de recollida selectiva de residus i proporcionar informació als usuaris.

Concretament, l’app permet el seguiment i la monitorització de l’eliminació de residus per a usuaris individuals de EcoBP per als contenidors del carrer.

Les dades recollides amb el sistema informàtic permeten avaluar estadísticament el comportament dels usuaris a les diferents zones, optimitzar la distribució i el buidatge dels contenidors, millorar la gestió de l’illa ecològica i, per tant, reforçar tot el servei al nivell municipal.

Com registrar-se a l’aplicació per als usuaris: només cal que introduïu “nom d’usuari” i contrasenya “rebuts de EcoBP , tenir una adreça de correu electrònic vàlid i acceptar la regulació per al tractament de dades personals. El sistema, per tal d’activar la visualització de les contribucions, procedirà amb una verificació del correu electrònic de l’usuari.

Funcions disponibles a l’App:
– Visualització d’aportacions de residus:
l’usuari pot comprovar la seva pròpia aportació de residus. La llista de dades es pot filtrar per tipus de material (resta i orgànic) i per període (els darrers 30 dies, els darrers 60 dies, des del començament de l’any …)
Es poden consultar les dades en una llista que mostra la data i el lloc de l’aportació o representats en gràfics.
L’App també ofereix als usuaris informació sobre les indicacions per a la correcta aportació de residus.