Savremena osnovna – Nikola Subotic

Aplikacija je namenjena učenicima Savremene osnovne škole i njihovim roditeljima i omogućava im pristup online platformi za još lakše, zanimljivije i interaktivnije učenje.

www.savremena-osnovna.edu.rs

Platforma omogućava učenicima i njihovim roditeljima da sa bilo koje lokacije i u bilo koje vreme pristupe interaktivnim materijalima za učenje, a dostupni su i testovi za lakšu i jednostavniju proveru znanja tokom školovanja.

U Savremenoj osnovnoj školi možete birati između 2 programa za svog mališana: Nacionalnog, gde se nastava održava na srpskom jeziku, i Kombinovanog, koji predstavlja jedinstven kurikulum u okviru koga su integrisane najbolje strane Nacionalnog programa sa najnaprednijim međunarodnim obrazovanjem, koje nudi Cambridge program.

Obezbedite svom detetu učenje na potpuno drugačiji način, koji je jedinstven u regionu. Aplikacija omogućava da se na lakši i brži način savlada nastavni plan i steknu sva predviđena znanja. Nastava u Savremenoj osnovnoj školi je moderna, okrenuta budućnosti i postavlja nove standarde u pogledu kvaliteta obrazovanja.

Uz aplikaciju Savremene osnovne škole, vaše dete i vi ćete moći da:
– pristupate materijalima za učenje bilo kad i bilo gde,
– rešavate testove i proveravate stečeno znanje,
– preuzimate dostupne nastavne materijale,
– razmenjujete savete sa ostalim učenicima,
– budete u toku sa svim informacijama u vezi sa školovanjem i
– još mnogo toga…

Savremena osnovna škola – STVARNO DRUGAČIJA!
www.savremena-osnovna.edu.rs