Névnap Pro – Balazs Orban

A Névnap Pro alkalmazás a legprofibb névnap alkalmazás az igazán igényes embereknek.
Nem tudod már a fejedben tartani, hogy mikor van ismerőseid névnapja? Szeretnél egy tuti módszert, amivel biztos, hogy nem felejted el őket? Meghoztuk a megoldást, itt a Névnap Pro alkalmazás!
Letisztult design, modern funkciók, személyre szabva.

A Névnap Pro alkalmazás a legprofibb névnap alkalmazás az igazán igényes embereknek. Letisztult modern design, praktikus funkciók, mai nap widget, értesítések, kedvencek, kontaktok import. Mindez egy helyen, profi módon! 


Az alkalmazás automatikusan küld push értesítést az általad megadott időpontban az aktuális napi Névnapról. Tudni fogod azt is, hogy egyszer vagy többször van az adott névnap egy évben.

Importáld a kontaktok alkalmazásból az ismerőseid neveit, hogy sose felejtsd el felköszönteni őket. Így csak a neked fontos névnapokról kapsz értesítést.

A Ti véleményetek és igényeitek alapján készítettük el a jelenlegi legprofibb Névnap alkalmazást! Ezenkívül az alkalmazás folyamatosan bővül új funkciókkal! Ez a Névnap Pro!


Funkciók:
– Letisztult, modern design
– Hivatalos magyar névnapok
– Push értesítést az általad választott időpontban, szimbólum jelzéssel
– Értesítési központ widget
– Kontaktok import
– Egész éves naptár a névnapokról
– Keresés a névnapok között
– Kedvencek
– iOS 13 támogatás
– iCloud szinkronizálás


Az alkalmazásban mindezt a profi funkcionalitást 30 napig teljesen ingyen tudod igénybe venni, kötelezettség nélkül, utána pedig egy jelképes alacsony havidíj ellenében.

Hiszünk abban, hogy egy jó alkalmazás esetében különösen fontos a folyamatos fejlesztés, ezért kérünk titeket, hogy jelezzétek ha hiányosságot találtok, vagy bármilyen ötletetek van a továbbfejlesztésre.

Ha tetszik az alkalmazás, kérlek értékeld az App Storeban.

Privacy Policy, Terms of Use: https://nevnap-pro.flycricket.io/privacy.html