ETF4You – Serge Vandewoude

Beleggen in ETF’s (Trackers) wordt heel eenvoudig dankzij ETF4You.

Geschikt voor de beginnende en gevorderde ETF-belegger.

In de app leer je wat ETF’s zijn, kan je uw kennis testen, vind je de meest populaire en interessante ETF’s met gedetailleerde informatie, stel je uw eigen portefeuille samen, ontvang je regelmatig nieuwsberichten en ontvang je onze aankoop- en verkoopsignalen.
Haal meer uit uw spaarcenten en start vandaag nog met het downloaden van de app ETF4You.

Dit zijn de modules in de app:

Nieuws
——-
Je ontvangt nieuwsberichten over de beurzen en de ETF-wereld. Maandelijkse publiceren we onze visie voor de korte en lange termijn.
Je wordt automatisch verwittigd met een pushbericht wanneer er een nieuw bericht wordt gepubliceerd.
Met de berichten ‘ETF in de kijker’ wordt een ETF uitvoerig besproken.

Portefeuille
———–
Je stelt heel eenvoudig uw virtuele of echte portefeuille samen. Op elk ogenblik zie je het rendement van uw investeringen.

ETF
—-
ETF4You bevat een aantal populaire en interessante ETF’s. Alle geselecteerd ETF’s in ETF4You voldoen aan bepaalde criteria. Een gebruiker kan zijn eigen individuele ETF’s toevoegen aan de app op voorwaarde dat de ETF op een gereglementeerde beurs noteert. 
Per ETF vind je gedetailleerde informatie zoals de koers, grafieken, de uitgever, de index, het rendement, de grootte van het fonds en nog veel meer. Je hoeft niet meer te zoeken op websites. Met een paar drukken heb je alle noodzakelijke informatie. 


Berichten
———-
Bevat onze aankoop- en verkoopsignalen. Je krijgt automatisch een pushberichtje op uw scherm wanneer ETF4You ETF’s aankoopt of verkoopt.

Extra tools
———–
Met een handige tool met vragen  over ETF’s kan je in de app uw kennis over ETF’s testen. Ben je geslaagd dan kan je met een gerust gevoel starten met het beleggen in ETF’s
Heb je een suggestie om de app te verbeteren, aarzel niet om uw tips of suggesties door te geven via het contactscherm.

ABONNEMENTEN EN ALGEMENE VOORWAARDEN:
ETF4You kan enkel gebruikt worden door abonnees. U hebt de keuze tussen een halfjaarlijks abonnement aan €194,99 / 6maanden of een jaarabonnement aan €274,99 / jaar. Het abonnement wordt automatisch verlengd. De betaling gebeurt via uw iTunes account. Je kan uw abonnement beheren of op elk moment opzeggen via de link in de app of via de instellingen op uw toestel.

Extra informatie over onze voorwaarden vind je hier:
Algemene Voorwaarden:https://www.etf4you.com/algemene-voorwaarden-op
Privacybeleid:https://www.etf4you.com/privacybeleid-etf4you-op

www.etf4you.com