Elefandi – Code It Sh.p.k

Elefandi është një platformë e shitjes me pakicë në internet, e cila intervenon me shërbimet e saj në Kosovë dhe Shqipëri, Maqedoni.
Çdo biznes duke u bërë pjesë e kësaj platforme regjistron, krijon dhe menaxhon vetë shitjen online të produkteve përkatëse.Pra shitësit janë të pavarur dhe e përdorin këtë platformë për të ofruar produkte për blerësit. Në Elefand këta shitës mund të jenë kompani ose individë.
Kompania ofron shërbime të shitjes nga konsumatori tek konsumatori , biznesi tek konsumatori dhe biznesi në biznes përmes portaleve të internetit, si dhe shërbime të pagesave elektronike apo motorë kërkimi për blerje. Ofron një treg të gjerë shitje për libra elektronikë, softuer, lojëra video, veshje, mobilje, ushqim, lodra, bizhuteri etj..Ajo zotëron dhe operon një portofol të larmishëm të kompanive në sektorë të shumtë të biznesit. Funksionon njësoj si platforma të tjera të kësaj tipologjie në të gjithë botën. Por këtë here është një nismë krejtësisht vendase, që e kthen eksperiencën tuaj të të blerit online në një veprimtari më të thjeshtë dhe më afat-shkurtër.
Gjithashtu ofrojmë besueshmëri për blerësin duke e garantuar që porosia e tij do jetë e sigurt dhe e përpiktë.