Determinator de păsări – HPS Experience Ltd.

Prima aplicație din România pentru determinarea păsărilor a fost tradusă și adaptată condițiilor din țară de către Asociația Grupul Milvus. Le mulțumim celor două organizații care au conceput împreună determinatorul și care ne-au pus la dispoziție aplicația: Societatea Maghiară Ornitologică și pentru Conservarea Naturii – Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület (MME) – BirdLife Ungaria și Asociația de tineret Pui de lup – Farkaskölykök Ifjúsági Egyesület. Traducerea și adaptarea nu s-ar fi întâmplat fără sprijinul financiar al tuturor celor care au susținut Grupul Milvus la Swimathon Mureș 2018 și al celor care au redirecționat 2% din impozitul pe salarii sau pensii. Le mulțumim pentru sprijin și încredere!
Determinatorul oferă ajutor în identificarea a 157 de specii comune de păsări din România. Sperăm că vom putea completa aplicația cu toate speciile din România cât mai curând. Pentru a facilita determinarea speciei, s-au introdus câteva elemente de căutare, cum ar fi: aspect, habitat și culoare penaj. Speciile vor apărea în funcție de frecvență și de anotimp.
Alte funcții:
– Enciclopedie păsări: Dacă nu dorești să determini specii și vrei doar să te familiarizezi cu păsările, aici poți găsi descrierile, ilustrațiile și sunetele tuturor speciilor disponibile în aplicație.
– Joc: Testează-ți cunoștințele despre cele mai des întâlnite păsări din România!

Funcții:
– Determinator de păsări
– Enciclopedie păsări
– Joc
– 157 specii de păsări, 269 imagini
– 203 sunete specifice