Campus Connect – Crius Development

Campus Connect e acum camaradul de nădejde al oricărui student! Venim în ajutorul vostru cu o aplicație personalizată, facilă pentru telefonul mobil, cu ajutorul căreia puteți să adresați orice sesizare sau sugestie legată de buna organizare în cămine-cantine sau campusul studențesc. Vă punem la dispoziție un liant permanent de comunicare cu administrația universității, fiind convinși că toți avem un scop comun: acela de a transforma anii de studenție în experiențe pozitive.
Venim în ajutorul unei comunicări cât mai facile între studenți și staff-ul campusurilor universitare. În momentul ȋn care aveți o problemă, aveți la dispoziție aplicația „Campus Connect” care ȋnregistrează orice sesizare sau sugestie. Aceastea vor fi automat transformate în tichete, respectiv sarcini, care vor fi atribuite unor persoane competente pe domeniul respectiv. Pot fi anexate și documente care vor fi stocate ȋn cadrul aplicației și care ar putea ajuta la soluționarea sarcinii – de exemplu fotografii. Veți primi notificări privind înregistrarea și soluționarea problemei semnalate. Mai mult, veți putea da un rating privind modul de soluționare, inclusiv să descrieți ratingul dat.
Veți putea comunica operativ cu persoanele din administrația universității și veți fi notificați permanent despre orice schimbări sau avarii au loc în cămin sau în campusul studențesc (ex: reparații, întreruperi de utilități etc)