BackOfficer – Akyla

BackOfficer
Het uitzend platform!

De BackOfficer app is de meest volledige flexportal van Nederland!

De app is volledig ingericht op alle wensen van BackOfficer met maar 1 doel: Uitzenders laten groeien! De BackOfficer app is een verlengstuk van de e-UUR portal welke voor BackOfficer op maat is gemaakt. De volgende features zijn via de BackOfficer app beschikbaar; digitaal op contract nemen, actieoverzicht, uitzendtools met digitale ondertekening van onder meer arbeidscontracten en inleenovereenkomsten. Alles natuurlijk volledig rechtsgeldig en volgens de juiste CAO.

In de BackOfficer app kunnen uitzendkrachten gewerkte uren bijhouden, urenbriefjes bekijken, maar ook loonstroken en overige documenten inzien. De app is voorzien van een start-stop-functie met GPS, waarmee de uitzendkracht aan kan geven hoe laat zijn werkzaamheden op een specifieke dag beginnen en eindigen. Tevens kunnen onkosten en reserveringen worden geschreven en kan de uitzendkracht ook de nodige foto’s of documenten uploaden.

Inleners kunnen middels de app urenbriefjes desgewenst goedkeuren, het dossier inzien waaronder de facturen.

De uitzender kan kandidaten via de BackOffice app inschrijven en razendsnel met alle uitzendkrachten communiceren middels pushnotificaties. Mocht een uitzendkracht de app niet hebben geïnstalleerd, dan ontvangt deze gewoon een e-mail.