Arbeidsmarkt – PortalCMS BV

Je arbeidsmarktwaarde kan je verhogen door jezelf optimaal te profileren.

Tijdens de ontdekkingsreis naar jouw ideale werksituatie beantwoord je vragen zoals:

Mijn dagelijkse reistijd is maximaal…
Ik voel me het meest gewaardeerd met…
Aantal uren dat ik per week wil werken…
Mijn persoonlijke ontwikkeling is het meest gebaat bij…

Download de app en probeer alvast een paar interessante functies zoals het bekijken van werkgevers en de moeilijk vervulbare vacatures.

Daarna beslis je zelf om over te gaan tot registratie van een gratis persoonlijk account en begin je met je ontdekkingsreis. Beoordeel werkgevers, ontvang een uitnodiging om in een besloten team van een werkgever te komen, ga in discussie met je potentiële nieuwe manager en collega’s en ontvang een aanbod voor een stageplaats, traineeship, flexproject of vaste baan.