Alt om diabetes – Region Syddanmark

Alt om diabetes er en gratis guide til sundhedsprofessionelle. Her har du altid adgang til den nyeste viden om pleje og behandling af diabetes, i lommen.

Appen er udviklet i samarbejde med sundhedsfaglige fra 14 Syddanske kommuner, Diabeteskoordinatorgruppen, DiabetesUdvalg Region Syddanmark (DURS) og Steno Diabetes Center Odense.

Ambitionen er, at Alt om diabetes appen skal være det første værktøj, medarbejdere anvender, når der opstår spørgsmål før, under og efter mødet med patienter og borgere med diabetes. Appen skal sikre anvendelse af opdateret ‘best-practice’ viden og kliniske retningslinjer, samt motivere medarbejdere til løbende kompetenceudvikling omkring pleje og behandling af diabetes.

Appens søgefunktion sikrer, at du hurtigt kan finde frem til den viden og information du søger, hvor end du er. Den overskuelige struktur gør det nemt at dykke ned i de forskellige emner. Marker emner som favoritter, så du hurtigt kan finde tilbage et emne du gerne vil læse igen eller dele med dine kollegaer. Funktionen ‘Quick-guides’, er til dig, der har brug for det hurtige overblik og vejledning i emner som Fodpleje, Hypoglykæmi, Hyperglykæmi eller Injektionsteknik osv. Her finder du illustrativ grafik og videoer til at understøtte gennemgang af procedurer.