FoodSQCare – RIOM BV

Description

– FoodSQCare is ontwikkeld ter aanvulling aan de app FoodSeeq.
– FoodSQCare kan worden gebruikt door bijvoorbeeld een diëtist om inzicht te krijgen in de dagboeknotities die met de app FoodSeeq door een patiënt of cliënt zijn gemaakt.
– Met FoodSQCare kan de diëtist of zorgverlener veel efficiënter patiënten helpen: de app analyseert het voedings- en klachtenpatroon en combineert en toont direct veel voorkomende combinaties van klachten en voeding.
– Wanneer de patiënt of cliënt in FoodSeeq een synchronisatie-code heeft aangemaakt en deze heeft opgestuurd naar de diëtist of zorgverlener, kan deze de synchronisatie-code in FoodSQCare invoeren. De zorgverlener ziet vanaf dat moment welke voeding en klachten de patiënt in het dagboek invoert en kan voor deze patiënt in de app de analyses van verbanden tussen voeding en klachten raadplegen.
– Met behulp van FoodSQCare kan de zorgverlener de dagboeken van verschillende cliënten of patiënten inzien. De dagboekgegevens van cliënten worden niet in de app bewaard, maar al naar gelang de in de app gekozen patiënt vanaf de server van RIOM bv geraadpleegd. De cliënt kan te allen tijde de synchronisatiecode voor zijn of haar zorgverlener uitschakelen, waarna de zorgverlener geen inzicht meer heeft in het dagboek.
– Het dagboek en de analyses kunnen vanuit FoodSQCare worden geëxporteerd als pdf-document, zodat deze eenvoudig kunnen worden gedeeld of ondergebracht in een (digitaal) zorgdossier.

De apps FoodSeeq en FoodSQCare zijn ontwikkeld met behulp van kennis en expertise van de Nederlandse Diëtisten Alliantie Voedsel Overgevoeligheid (DAVO).