Vidi časopis – VIDI-TO

Description

Vidi – najpopularniji i najčitaniji regionalni ICT časopis, koji donosi hardverske testove, novosti, recenzije i trendove s područja informatike, elektronike te njihove praktične primjene. Vidi je prvi ICT časopis u regiji koji je izašao na iPad platformi, čije je izdanje sada prošireno i na ostale mobilne platforme.

Osim časopisa u aplikaciji pratite i najnovije vijesti sa naših portala
www.vidilab.com
www.vidi.hr
www.mobil.hr
www.vidiauto.com
www.itbizcrunch.com
te s našeg YouTube kanala www.youtube.com/vidilab

Aplikacija sadrži mogućnost kupnje pretplate za časopis Vidi koji ima 11 izdanja godišnje kroz 12 mjeseci, koja se automatski produžava. Prije isteka pretplate korisnik će biti obavješten o tome i imat će mogućnost otkazivanja pretplate. Ukoliko ne otkažete pretplatu najmanje 24 sata prije isteka, nova pretplata će vam biti naplaćena prema važećem cjeniku. Iznos kupnje biti će naplaćen putem vašeg iTunes računa. Automatsko produžavanje pretplate možete isključiti u korisničkim podešavanjima iTunes računa (Account settings). Tijekom trajanja već plaćene pretplate, nije moguće otkazati istu.

Politika privatnosti: http://vidilab.com/app-privacy-policy

Uvjeti korištenja:

Korištenjem ove aplikacije prihvaćate uvjete politike zaštite privatnosti. S vremena na vrijeme možemo izmijeniti ova pravila o privatnosti i uvjete korištenja. Ako to učinimo, objavit ćemo ažuriranu verziju na ovoj web stranici http://vidilab.com/app-privacy-policy.