Ping – Jacob Saugman

Description

Er du også træt af, at tjekke trafikken hver dag inden du skal afsted? Eller glemmer du at tjekke og opdager først forsinkelsen, når du står på stationen og toget ikke kommer?

Ping tracker trafikken på dine udvalgte daglige ture og sender dig notifikationer direkte til din telefon, hvis der sker ændringer såsom forsinkelser eller aflysninger. Ping hjælper dig også videre med alternative turforslag, hvis uheldet er ude og dit tog er forsinket eller aflyst.

Du kan også bruge det simple tur-overblik i Ping app’en og selv holde øje med eventuelle ændringer på dine ture, så du bedre kan forbedre morgendagens tur.

Ping bygger på data leveret af blandt andet DSB og Rejseplanen og arbejder løbende på at finde det bedste og mest relevante data om netop din rejse.

Hos Ping arbejder vi konstant på at forbedre brugeroplevelsen omkring vores app. Vi har en masse ideer og nye features på vej, så hold øje med opdateringer til din Ping app. Og giv os endelig feedback og fortæl os hvad du synes om vores app.